Over WoodProtects

WoodProtects is een jong en innovatief bedrijf wat veel waarde hecht aan duurzaamheid. Vanuit een passie voor online marketing en duurzame producten zijn eind 2013 de eerste voorbereidingen begonnen voor de webshop zoals die er nu staat. In augustus 2014 was het moment eindelijk daar om live te gaan en onze producten met de wereld te kunnen delen.

Bij WoodProtects staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij willen dan ook graag een steentje bijdragen aan het redden van deze wereld, u ook? Alle producten van WoodProtects zijn 100% milieuvriendelijk. Alle producten worden voor 100% gemaakt van bamboe of hout met een duurzaamheidkeurmerk. Door de unieke structuur van bamboe en hout is geen enkel product identiek. Dient er toch iets van plastic aan de producten toegevoegd te worden? Dan zorgen wij er altijd voor dat dit afkomstig is van gerecycled materiaal en dat het na gebruik weer makkelijk afbreekbaar is.

Om het gebruik van hout in onze producten te compenseren is er een samenwerking aangegaan met Trees for the Future. Voor elk product dat door WoodProtects verkocht is wordt een donatie gedaan waarmee meerdere bomen teruggeplant kunnen worden. Aangezien uit elke boom meer dan 200+ producten gemaakt kunnen worden is een aankoop bij WoodProtects zeker ook een duurzame aankoop.